“Christian produced great result for Campagnolo Sportswear and E-R-P. New business models came into existence and Christian thinks ‘ out-of-the-box'”
Pascal Arts | marketing manager Campagnolo Sportswear & marketing manager Rokatec

“Nadat ik Christian als cliënt enkele jaren geleden mocht helpen binnen mijn kantoor heb ik nu het genoegen mogen maken cliënt te zijn van Christian. Dit heeft geresulteerd in een mooie en functionele app maar vooral in een prettige samenwerking met Chris waar ik erg tevreden over ben. Chris’ manier van werken en gevoel van humor spreken mij zeer aan. Tot de volgende klus!”
Rob Kranen | eigenaar Makelaarshuys Kuyk van Oldeniel, Arnhem

“Ik heb een aantal jaren mogen samenwerken met Christian. Ik ken hem als een gedreven en zeer ervaren sales specialist met veel affiniteit op het gebied van online-marketing en interactieve media. Christian zorgt met veel creativiteit, professionele aanpak, een strakke planning en een goede dosis humor voor een perfect eindproduct. Hierbij staan communicatie met collega’s en de klant centraal.  De samenwerking met Christian heb ik als zeer prettig ervaren”
Emile Lieferink | Desktop Support Technician bij Wim Bosman Group

“Als Sales Manager was Christian betrokken bij de nieuwe website voor Bruma Machines BV (voormalige werkgever). De prettige samenwerking met Christian heeft voor een prachtig resultaat gezorgd. Hij is in staat om de wensen van een opdrachtgever te vertalen naar duidelijke opdrachten voor de ontwikkelaars met als eindresultaat een prachtige website/applicatie. Christian heeft hierbij oog voor details, communiceert uitstekend en is resultaat gericht. Opvallend hierbij is dat hij in alles de wens van de klant voorop stelt: niets is onmogelijk! Kortom een zeer prettige ervaring en ik zou graag in de toekomst weer een project met hem willen oppakken”
Dennis van den Berg | Project Manager Volkswagen bij Pon Automotive

“Working with Christian is easy, he is flexible, clear and brings results. He does not promise more than he can deliver. He delivers the projects on time and within budget”
Roel Schoondermark | Interim Marketing Manager | RSPNS Marketing

“De overname van de Ondernemingsbeurs.nl bracht een behoorlijke uitdaging met zich mee. In 2 maanden tijd een door anderen matig gebouwde website herbouwen en verbeteren. Een uitdaging die ik samen met Christian ben aangegaan. Zijn directe aanpak en de manier van meedenken kan ik erg waarderen. Qua planning en uitwerking een uitstekend product afgeleverd. Ook in de volgende trajecten om zaken uit te voeren als een betaalfunctie heb ik dit wederom mogen ervaren. Integer en daarom kijk ik uit naar onze volgende samenwerking!”
Chris Koeling | Hoofd Automatisering | SBP De Zaak & Eigenaar KoelIT

“Chris once did me a very big favour by personally building a complete music site for me. The site looked great and he did it all just because we both shared the love for heavy noise polution. After that he also saved us when we encountered serious problems building our company website by directing us to the right people for the job. He never asked anything for this, but by doing this proofed to be a great guy who earns a lot of respect just for who he is. If we ever have the of giving him a worthwile (business) opportunity we will not hesitate for a second to give him our full confidence and trust”
Dolf Blomhert | Managing Director | Weber-Stephen Benelux

“In de afgelopen vier jaar dat ik heb samengewerkt met Christian heb ik hem leren kennen als een gedreven enthousiaste professional. Of het nu gaat om de realisatie van onze website, een bestelapplicatie of het vastleggen van domeinnamen, Christian reageert snel, geeft kundig advies en houdt het overzicht. Prettig om mee samen te werken!”
Patricia Hengeveld | voormalig Marketing medewerker | GelreDome

“Ik heb Christian leren kennen als een zeer betrouwbare sales manager die niet bang is om te zeggen waar het op staat. Maar zal daarbij altijd op een rustige en respectvolle manier samen met zijn klant naar oplossingen zoeken en die vinden. Christian is een persoon waar je graag mee samenwerkt om zijn kennis van zaken maar belangrijker nog om zijn uitermate open en vriendelijke persoonlijkheid”
Michel Rutten | Directeur/Eigenaar | BuroEvent

“Christian is a pleasant and very productive person. Due to his background and experience he is able to see the solutions instead of problems. Always finding creative solutions to address the issues. He is not only a reliable person but also an result driven manager. Efficient, open minded with a great customer-service level.
It is very stimulating to work with Christian and I would recommend him to any company that is considering doing business with him”
Alexander ter Meulen | Business Consultant

“Ik ken Chris als een zeer gedreven en ervaren Sales Manager. Chris denkt mee met de wensen en eisen van de de klant en kan dit perfect vertalen naar een passende oplossing dat ook écht meerwaarde voor de klant heeft. Verder is Chris een zeer prettig persoon om mee samen te werken waarbij hij humor met de hoofdletter H schrijft”
Tom van Gessel | Development Manager | voorheen: Reed Business Media, nu: Episerver

“The first time I met Christian was when we were looking for a provider for the website of our Flower Auction East Netherlands at Bemmel. In a competition with 3 other suppliers he got it. On one side it was one of the 2 good offers, at the other side he gave us a reliable impression. The job was done well in time and he was very well in the afterservice. After that I did in different positions business with hem. He never did disappoint me, was as a person not only good in service but also good in a stable relation”
Ferry Hollinger | (voormalig) Algemeen directeur | voorheen: Bloemenveiling Oost Nederland & Plantion

“Christian is een betrokken en enthousiast persoon die ik 8 jaar geleden heb leren kennen, sinds die tijd is hij adviseur van de Arnhemse Uitdaging. Gratis geeft hij adviezen om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen nog meer te kunnen uitrollen en daarmee de wereld in Arnhem een beetje mooier te maken”
Gerda Geurtsen | oprichter | Nederlandse Uitdaging

“Ik werk altijd prettig samen met Christian. We werken in dezelfde “industrie”, maar zijn volledig gespecialiseerd in aparte takken van sport. Die specialisaties komen goed van pas als we voor grote projecten elkaar nodig hebben. Soms voor samenwerking, soms voor advies. Bij Christian en zijn Black Rooster kan ik optimaal terecht voor mijn vragen over app- en weboplossingen.

Het meest ideale is dat we hier zonder stropdas mogen zitten en dat we ook veel lachen samen. Dat werkplezier werkt energiek”
Randy Gasper | Content Marketeer, Community Manager Reizen, Blogger & Reisleider

“Oktober 2011 heb ik Christian voor het eerst ontmoet en er was meteen een klik. Als startende ondernemer had ik behoefte aan een professionele website die mijn bedrijf onderscheid van con-collega’s. Na uitvoerige gesprekken en brainstorm sessies kwam er een concept uit de hoge hoed van Christian. Voor 95% voldeed het aan mijn wensen en eisen. In een mum van tijd voldeed het 100%. Het geeft aan dat Christian uitstekend luistert naar zijn opdrachtgevers en dit vertaalt naar een helder concept. Na de probleemloze oplevering van de website in december 2011 verliest hij je niet uit het oog. Regelmatig evalueren we de website en wordt er vanuit Christian proactief meegedacht om de website verder te optimaliseren. Door zijn uitgesproken humor en creativiteit is het ook nog eens een man om graag mee samen te werken”
Jeroen Rombouts | directeur | Vandaag Engineering B.V.

“Ik heb Christian leren kennen als iemand die hetzelfde denkt als ik: pragmatisch, kennis van zaken en to-the-point. Altijd op zoek naar de kansen en innovaties in de markt, waarbij de vrijheid nodig is om deze nieuwe zaken een kans te kunnen geven. Kortom iemand om regelmatig eens een prettig gesprek mee te voeren over de nieuwe ontwikkelingen in onze markt”
Marco Willemsen | eigenaar | webbureau Frontis BV

“Christian is iemand die zijn vak verstaat, communicatief zeer vaardig is, maar wars is van “gebakken lucht”. Hij weet waar hij over praat, kan dit goed verwoorden en door zijn enthousiasme en gedrevenheid weet hij mensen snel voor zich te winnen. Daarnaast is zijn gevoel voor humor legendarisch! Hij combineert creativiteit in combinatie met verregaande technische kennis. Christian is “what you see, is what you get”. Door zijn unieke werkwijze kan hij bovendien snel schakelen, wat de kwaliteit van een project zeker ten goede komt. Kortom, als u op zoek bent naar mobiele of online toepassingen voor uw organisatie, bent u bij Chris aan het goede adres”
Diana Plat | eigenaresse | Pink Orange

“Christian en ik hebben elkaar in 2011 leren kennen en hebben sindsdien met regelmaat van gedachten gewisseld over de ontwikkelingen in online marketing en communicatie. Dat heeft al geleid tot mooie ideeën, enthousiaste wederzijdse reacties, zinvolle introducties in elkaars netwerk en heel veel lachen… Een concreet project om in samen te werken hebben we tot op heden nog niet gevonden maar ik twijfel er geen seconde aan dat dat in de nabije toekomst alsnog gaat gebeuren. Chris heeft een verhelderende en nuchtere kijk op de (online) ontwikkelingen, hij kent de markt en weet er altijd op eigen wijze zijn kijk op te geven. Juist die eigen wijze – en dát eigenwijze – maakt Chris zo’n plezierige sparrings- en samenwerkingspartner. Betrouwbaar, kennis van zaken en humor!”
Rik van Kooten | communicatieadviseur | Frappant Communicatie

“Christian bezit de waardevolle combinatie zowel een gedreven online marketeer als een bijzonder prettig mens te zijn. In de periode dat ik met Christian samengewerkt heb, hebben we met succes diverse taaie klussen geklaard. Verstand van de markt en mediamethodieken, een feilloos gevoel complexe projecten tot de essentie terug te brengen en met slimme oplossingen te komen en dan ook nog een bijzonder enthousiaste en plezierige collega zijn, maken hem een waardevolle communicatie-kanjer”
Arthur Wilting | creative director | Brompton Road

“Door verschillende gesprekken en sparringssessies heb ik Christian leren kennen als een enthousiast persoon waarmee je goed kunt sparren over online (business) concepten. Zijn gedrevenheid, nononsense mentaliteit en praktische instelling maken hem een aangename gesprekspartner die het doel van een gesprek nooit uit het oog verliest”
Patrick Jansen | Online marketeer en Duurzaam Ondernemer

“Christian is een echte ondernemer van nu. Niet te beroerd om een risico’s te nemen, niet te bang om nieuwe ideeën te delen en vooral niet te voorzichtig om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Aan expertise en gedrevenheid geen gebrek. Dit in combinatie met een gezonde dosis humor en zelfspot maakt hem een prettig mens en een waardevol contact”
Rene Beijer | client services

“Al weer zo’n vier jaar geleden heb ik Christian leren kennen. Hij had op dat moment net Black Rooster opgericht en ik was nog niet lang daarvoor mijn eigen tekstbureau begonnen. Het bureau BlackRooster maakte een vliegende start, kun je wel zeggen. Want waar je je dan ook bevond, overal kwam je Black Rooster tegen. En dat is nog steeds het geval! Op social media heeft Christian een heus personage gemaakt van Black Rooster die vele volgers heeft. Hieruit blijkt ook de expertise van Christian: het vol enthousiasme digitaal op de kaart zetten van ondernemingen; van de meest ludieke en creatieve ideeën tot heel eenvoudige strategieën, teruggebracht tot de kern. Maar voor alle door Black Rooster aangedragen oplossingen en projecten geldt: je moet er maar opkomen!”
Evelien Nederhoed | SEO-tekstschrijfster, communicatie-adviseur en app expert

“Ik heb gedurende een langere periode gebruik gemaakt van de diensten en ondersteuning van Christian, bij projecten als websites, intranet oplossingen en portals. Mijn eerste selectie -en dat geldt algemeen voor relaties, ook voor leveranciers, partners en personeel- is heel simpel: ‘bloedgroep’ en communicatie moeten kloppen, anders gaat het niet werken. Bij Christian klopt het van A tot Z: de communicatie is helder, plezierig en to the point, het inlevingsvermogen is groot, en zo wordt het raamwerk van een project al snel duidelijk. Met zijn kennis, ervaring en netwerk weet hij het optimale compromis tussen noodzaak-wensen-mogelijkheden-kosten snel te vinden. Vervolgens neemt hij zijn verantwoordelijkheden in het klantenbeheer en follow-up serieus, waardoor wij elk project met een absoluut tevreden gevoel hebben kunnen afronden”
Willem Wunderink | owner | ItalCompany

“Tijdens projecten is Christian een goede sparing partner, met een gezonde dosis humor én kennis van zaken. Op deze wijze zijn we tot een goed eindresultaat gekomen ik zie hem als een echte business partner. En ben blij dat we elkaar hebben leren kennen!”
Philip Hogeboom | eigenaar | MooiWerk Ontwerpbureau