De zittende junior online marketeer vertrok na een relatief kort dienstverband, en er moest snel een nieuwe online marketeer gevonden worden die in de regio Venlo een full time baan wilde bekleden. Tijdens het recruitmentproces, is 24 Brick Lane actief geweest als interim digital marketeer voor deze juridische tak in Limburg. De activiteiten waren onder andere het beheren, schrijven, verzenden en monitoren van onder andere digitale nieuwsbrieven, eCommerce oplossingen, managing van de website, (vooral) het snel professionaliseren van werkprocessen en uiteindelijk het inwerken van de nieuwe senior online marketeer.

Disciplines: #projectmanagement #socialmediamarketing #digitalmarketing #interim

Herkent u in één van deze cases iets dat binnen uw organisatie speelt? En/of heeft u binnen uw organisatie ook behoefte aan sales en/of digitale marketing kennis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wellicht tot spreeks!

Christian van Ekeris | oprichter 24 Brick Lane & mede-eigenaar Black Rooster*
Tel: 06-39511409
cvanekeris@24bricklane.nl

* Zusterbedrijf Black Rooster uit Arnhem is een digitaal design & development bureau op gebied van mobile & online applicaties. Mocht u naast bovengenoemde disciplines behoeften hebben aan een nieuwe professionele website, webwinkel of mobile app voor Google Android of Apple iOS platform, neemt u dan ook contact met ons op voor een kennismaking. De combinatie Black Rooster en 24 Brick Lane maken het dus mogelijk om niet alleen uw digitale wensen te realiseren, maar deze ook goed in de markt te zetten met digitale marketing.