In samenwerking met directie is besloten om een nieuw multimediaal project (tv, radio, krant en internet) binnen de Wegener groep beter te profileren. Met de kennis en ervaring op gebied van digitale media is er in eerste instantie gekeken naar de verbeterpunten van het online platform, alvorens over te gaan op new business development. Het platform was reeds in de markt gezet, maar had voldoende ruimte tot verbetering op zowel technisch als marketinggebied. Na het opzetten van een adviesrapport, is samen met verschillende betrokken disciplines en afdelingen (onder andere initiatiefnemer RTV Oost) getracht deze verbeteringen met de ontwikkelaar van het platform door te voeren. Daarnaast zijn er op gebied van digitale transformatie nog presentaties en hulp op de werkvloer geboden om account managers meer online & mobile kennis mee te geven, en zichzelf onder andere beter via social media te profileren.

Disciplines: #accountmanagement #newbusinessdevelopment #digitaletransformatie #socialmediamarketing #businessconsultancy

Herkent u in één van deze cases iets dat binnen uw organisatie speelt? En/of heeft u binnen uw organisatie ook behoefte aan sales en/of digitale marketing kennis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wellicht tot spreeks!

Christian van Ekeris | oprichter 24 Brick Lane & mede-eigenaar Black Rooster*
Tel: 06-39511409
cvanekeris@24bricklane.nl

* Zusterbedrijf Black Rooster uit Arnhem is een digitaal design & development bureau op gebied van mobile & online applicaties. Mocht u naast bovengenoemde disciplines behoeften hebben aan een nieuwe professionele website, webwinkel of mobile app voor Google Android of Apple iOS platform, neemt u dan ook contact met ons op voor een kennismaking. De combinatie Black Rooster en 24 Brick Lane maken het dus mogelijk om niet alleen uw digitale wensen te realiseren, maar deze ook goed in de markt te zetten met digitale marketing.