De samenwerking met de initatiefnemer en oprichter van StartupDesk stamde al uit een vorig project, via een andere opdrachtgever. StartupDesk is een platform waarbij innovatieve bedrijven (zogenaamde startups) hulp en begeleiding nodig hebben om hun idee naar de markt te brengen. Bij dit platform zijn enkele gerenommeerde partners aangehaakt om advies te geven en kennis te delen op gebied van business coaching, juridische dienstverlening alsmede digitale marketing en realisatie van mobile (o.a. mobile apps) en online (o.a. websites) projecten. In korte tijd zijn er al diverse interessante en concrete projecten de revue gepasseerd, en is de samenwerking met StartupDesk Amsterdam aanzienlijk versterkt.

Dit project heeft grote overenkomsten met het elders beschreven Bazanyte project. Inmiddels heeft 24 Brick Lane dus de nodige ervaring in het adviseren en begeleiden van startups op gebied van (digitale) media.

Herkent u in één van deze cases iets dat binnen uw organisatie speelt? En/of heeft u binnen uw organisatie ook behoefte aan sales en/of digitale marketing kennis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wellicht tot spreeks!

Christian van Ekeris | oprichter 24 Brick Lane & mede-eigenaar Black Rooster*
Tel: 06-39511409
cvanekeris@24bricklane.nl

* Zusterbedrijf Black Rooster uit Arnhem is een digitaal design & development bureau op gebied van mobile & online applicaties. Mocht u naast bovengenoemde disciplines behoeften hebben aan een nieuwe professionele website, webwinkel of mobile app voor Google Android of Apple iOS platform, neemt u dan ook contact met ons op voor een kennismaking. De combinatie Black Rooster en 24 Brick Lane maken het dus mogelijk om niet alleen uw digitale wensen te realiseren, maar deze ook goed in de markt te zetten met digitale marketing.