De medewerkers en directie van Quiris benaderden 24 Brick Lane voor hulp op gebied van een betere online profilering van hun adviesbureau. Uit enkele gesprekken is een plan van aanpak voortgekomen, waarmee voor de aankomende periode voor Quiris bekend is waarop zij online moeten sturen. Voor de concrete online marketing, is eerder genoemde partij New Media aangedragen voor het verdere advies- en wellicht implementatietraject.

Disciplines: #consultancy #onlineprofilering #onlinemarketing

Herkent u in één van deze cases iets dat binnen uw organisatie speelt? En/of heeft u binnen uw organisatie ook behoefte aan sales en/of digitale marketing kennis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wellicht tot spreeks!

Christian van Ekeris | oprichter 24 Brick Lane & mede-eigenaar Black Rooster*
Tel: 06-39511409
cvanekeris@24bricklane.nl

* Zusterbedrijf Black Rooster uit Arnhem is een digitaal design & development bureau op gebied van mobile & online applicaties. Mocht u naast bovengenoemde disciplines behoeften hebben aan een nieuwe professionele website, webwinkel of mobile app voor Google Android of Apple iOS platform, neemt u dan ook contact met ons op voor een kennismaking. De combinatie Black Rooster en 24 Brick Lane maken het dus mogelijk om niet alleen uw digitale wensen te realiseren, maar deze ook goed in de markt te zetten met digitale marketing.