In samenwerking met de eigenaar en de accountmanager van New Media is afgesproken om een new business development traject in te gaan, waarbij werd gekeken naar de kansen binnen de markt voor een online marketing bedrijf als New Media. Naast interessante leads binnen het eigen netwerk te benaderen, zijn er ook diverse koude acquisitie acties ondernomen. In een later stadium is er met de nieuwe vaste accountmanager van New Media een overdrachtsgesprek en –proces geweest. New Media handelt de fysieke bezoekafspraken zelf met de prospects af, en verwacht dat er enkele concrete samenwerkingen uit de gemaakte afspraken zullen voortkomen.

Disciplines: #newbusinessdevelopment #acquisitie #accountmanagement

Herkent u in één van deze cases iets dat binnen uw organisatie speelt? En/of heeft u binnen uw organisatie ook behoefte aan sales en/of digitale marketing kennis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wellicht tot spreeks!

Christian van Ekeris | oprichter 24 Brick Lane & mede-eigenaar Black Rooster*
Tel: 06-39511409
cvanekeris@24bricklane.nl

* Zusterbedrijf Black Rooster uit Arnhem is een digitaal design & development bureau op gebied van mobile & online applicaties. Mocht u naast bovengenoemde disciplines behoeften hebben aan een nieuwe professionele website, webwinkel of mobile app voor Google Android of Apple iOS platform, neemt u dan ook contact met ons op voor een kennismaking. De combinatie Black Rooster en 24 Brick Lane maken het dus mogelijk om niet alleen uw digitale wensen te realiseren, maar deze ook goed in de markt te zetten met digitale marketing.