Deze startup uit de regio Eindhoven was van 2014 tot 2016 actief met ibeacon-technologie. Beacon technologie maakt het mogelijk om via mobiele devices (via beacons) te communiceren in een offline omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het kunnen ontvangen van een relevant bericht op uw smartphone bij binnenkomst van een wachtkamer, een bouwterrein of een winkel. Samen met een team met verschillende disciplines (van office management tot en met new business development), is er een nauwe samenwerking tussen MyBeam en 24 Brick Lane ontstaan. Er zijn diverse gesprekken met prospects en opdrachtgevers geweest waaronder Ballast Nedam, Club Brugge, JC Decaux, Smurfit Kappa en VolkerWessels. Uiteindelijk is dit project niet van de grond gekomen door allerlei politieke redenen, en is een investering uitgebleven.

Disciplines: #newbusinessdevelopment #projectmanagement #digitalmarketing #socialmediamarketing #businessconsultancy #salesmanagement

Herkent u in één van deze cases iets dat binnen uw organisatie speelt? En/of heeft u binnen uw organisatie ook behoefte aan sales en/of digitale marketing kennis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wellicht tot spreeks!

Christian van Ekeris | oprichter 24 Brick Lane & mede-eigenaar Black Rooster*
Tel: 06-39511409
cvanekeris@24bricklane.nl

* Zusterbedrijf Black Rooster uit Arnhem is een digitaal design & development bureau op gebied van mobile & online applicaties. Mocht u naast bovengenoemde disciplines behoeften hebben aan een nieuwe professionele website, webwinkel of mobile app voor Google Android of Apple iOS platform, neemt u dan ook contact met ons op voor een kennismaking. De combinatie Black Rooster en 24 Brick Lane maken het dus mogelijk om niet alleen uw digitale wensen te realiseren, maar deze ook goed in de markt te zetten met digitale marketing.