Lukkien staat bekend om haar mediaproducties op gebied van video- en fotografie, maar ze hebben ook een interessante ‘digital afdeling’ waarmee ze ook op de Dutch Digital Agencies lijst staan in Gelderland. Zo ontwerpen en ontwikkelen ze websites en webapplicaties voor andere voor Volvo, Efteling, Gall & Gall, Albert Heijn en Tom Tom. In 2014 is 24 Brick Lane gevraagd om interim project management te voeren ter opvang van vakantieperioden van hun vaste project managers. Naast het managen van enkele lopende projecten, is gevraagd om de lead te nemen in de realisatie van een volledig nieuwe website voor ATAG. Het betrokken team bestond uit vaste medewerkers van Lukkien en enkele freelance front-end en back-end developers. Binnen een tijdsbestek van 4 weken is er vanaf enkele schetsen een volledige website ontworpen, ontwikkeld en opgeleverd aan de opdrachtgever. Het natraject bestond nog uit een deel online marketing.

Disciplines: #projectmanagement

Herkent u in één van deze cases iets dat binnen uw organisatie speelt? En/of heeft u binnen uw organisatie ook behoefte aan sales en/of digitale marketing kennis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wellicht tot spreeks!

Christian van Ekeris | oprichter 24 Brick Lane & mede-eigenaar Black Rooster*
Tel: 06-39511409
cvanekeris@24bricklane.nl

* Zusterbedrijf Black Rooster uit Arnhem is een digitaal design & development bureau op gebied van mobile & online applicaties. Mocht u naast bovengenoemde disciplines behoeften hebben aan een nieuwe professionele website, webwinkel of mobile app voor Google Android of Apple iOS platform, neemt u dan ook contact met ons op voor een kennismaking. De combinatie Black Rooster en 24 Brick Lane maken het dus mogelijk om niet alleen uw digitale wensen te realiseren, maar deze ook goed in de markt te zetten met digitale marketing.