Een ambitieus en jong webbureau uit de regio Zevenaar vroeg 24 Brick Lane om hun sales activiteiten te verbeteren en new business development te realiseren. In samenwerking met de eigenaren van Foursites, is in kaart gebracht welke potentiële prospects interessant kunnen zijn voor een langdurige relatie, en deze partijen zijn vervolgens benaderd en gesproken. Foursites kan op gebied van maatwerk WordPress websites en online marketing menig MKB bedrijf in de regio Arnhem en Doetinchem van dienst zijn. 24 Brick Lane is naast bovenstaande disciplines ook nog van dienst geweest met het neerleggen van een fundament voor toekomstige salesactiviteiten.

Disciplines: #newbusinessdevelopment #businessconsultancy

Herkent u in één van deze cases iets dat binnen uw organisatie speelt? En/of heeft u binnen uw organisatie ook behoefte aan sales en/of digitale marketing kennis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wellicht tot spreeks!

Christian van Ekeris | oprichter 24 Brick Lane & mede-eigenaar Black Rooster*
Tel: 06-39511409
cvanekeris@24bricklane.nl

* Zusterbedrijf Black Rooster uit Arnhem is een digitaal design & development bureau op gebied van mobile & online applicaties. Mocht u naast bovengenoemde disciplines behoeften hebben aan een nieuwe professionele website, webwinkel of mobile app voor Google Android of Apple iOS platform, neemt u dan ook contact met ons op voor een kennismaking. De combinatie Black Rooster en 24 Brick Lane maken het dus mogelijk om niet alleen uw digitale wensen te realiseren, maar deze ook goed in de markt te zetten met digitale marketing.