De langdurige samenwerking met Desk VGO, marktleider in loyaltyprogramma’s in de Benelux, heeft geleid tot diverse akties naar de markt toe. In samenwerking met de IT manager van Desk en een mobile bureau, is er onder andere een mobiele app voor zowel Google Android als Apple iOS platform gelanceerd. Met deze mobile apps kunnen consumenten snel en efficiënt cashback akties bekijken en indienen. Verder zijn er diverse digital marketing & sales activiteiten richting zowel hun vaste opdrachtgevers als prospects geïnitieerd in diverse branches.

Disciplines: #accountmanagement #newbusinessdevelopment #projectmanagement #itconsultancy #digitalmarketing #socialmedia #mobilemarketing

Herkent u in één van deze cases iets dat binnen uw organisatie speelt? En/of heeft u binnen uw organisatie ook behoefte aan sales en/of digitale marketing kennis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wellicht tot spreeks!

Christian van Ekeris | oprichter 24 Brick Lane & mede-eigenaar Black Rooster*
Tel: 06-39511409
cvanekeris@24bricklane.nl

* Zusterbedrijf Black Rooster uit Arnhem is een digitaal design & development bureau op gebied van mobile & online applicaties. Mocht u naast bovengenoemde disciplines behoeften hebben aan een nieuwe professionele website, webwinkel of mobile app voor Google Android of Apple iOS platform, neemt u dan ook contact met ons op voor een kennismaking. De combinatie Black Rooster en 24 Brick Lane maken het dus mogelijk om niet alleen uw digitale wensen te realiseren, maar deze ook goed in de markt te zetten met digitale marketing.