Het nog relatief jonge advocatenkantoor BeuneFaber benaderde 24 Brick Lane omdat zij hulp en advies wilde op digitaal gebied. Waar we aanvankelijk moesten meedenken over een case waarbij relevant juridisch nieuws werd gebundeld in een mobiele applicatie, werden al snel andere kennisgebieden met elkaar gedeeld. Zo hebben wij geadviseerd op gebied van security van hun huidige online uitingen alsmede op gebied van digitale marketing (een verbeterde online profilering van BeuneFaber).

Herkent u in één van deze cases iets dat binnen uw organisatie speelt? En/of heeft u binnen uw organisatie ook behoefte aan sales en/of digitale marketing kennis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wellicht tot spreeks!

Christian van Ekeris | oprichter 24 Brick Lane & mede-eigenaar Black Rooster*
Tel: 06-39511409
cvanekeris@24bricklane.nl

* Zusterbedrijf Black Rooster uit Arnhem is een digitaal design & development bureau op gebied van mobile & online applicaties. Mocht u naast bovengenoemde disciplines behoeften hebben aan een nieuwe professionele website, webwinkel of mobile app voor Google Android of Apple iOS platform, neemt u dan ook contact met ons op voor een kennismaking. De combinatie Black Rooster en 24 Brick Lane maken het dus mogelijk om niet alleen uw digitale wensen te realiseren, maar deze ook goed in de markt te zetten met digitale marketing.