24 Brick Lane is betrokken bij de opstartfase van dit platform, welke zich richt op particulieren en bedrijven die een uniek idee hebben. Bazanyte, zoals het platform heet, staat voor gegarandeerd succes bij de realisatie van een product of dienst: via het platform kun je dus van een ruw idee een volledig gerealiseerd project van de grond krijgen. Bij het platform zijn de nodige partners aangehaakt met verschillende kennisgebieden en expertises: van juridische hulp en crowdfunding, tot en met hulp bij realisatie van diverse media, zoals websites, mobile apps en digitale marketing. 24 Brick Lane en Black Rooster zijn partner op gebied van deze digitale media.

Dit project heeft grote overenkomsten met het elders beschreven StartupDesk Amsterdam project. Inmiddels heeft 24 Brick Lane dus de nodige ervaring in het adviseren en begeleiden van startups op gebied van (digitale) media.

Herkent u in één van deze cases iets dat binnen uw organisatie speelt? En/of heeft u binnen uw organisatie ook behoefte aan sales en/of digitale marketing kennis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wellicht tot spreeks!

Christian van Ekeris | oprichter 24 Brick Lane & mede-eigenaar Black Rooster*
Tel: 06-39511409
cvanekeris@24bricklane.nl

* Zusterbedrijf Black Rooster uit Arnhem is een digitaal design & development bureau op gebied van mobile & online applicaties. Mocht u naast bovengenoemde disciplines behoeften hebben aan een nieuwe professionele website, webwinkel of mobile app voor Google Android of Apple iOS platform, neemt u dan ook contact met ons op voor een kennismaking. De combinatie Black Rooster en 24 Brick Lane maken het dus mogelijk om niet alleen uw digitale wensen te realiseren, maar deze ook goed in de markt te zetten met digitale marketing.