Het internationaal opererende en van oorsprong Duitse bedrijf Aerzen, wilde met haar ‘rental’ divisie een mobiele applicatie realiseren waarmee interne medewerkers, zoals account managers, op een snelle en efficiënte wijze diverse calculaties kon doen met betrekking tot machineverhuur. Een account manager kan nu op zijn mobiele device ‘on the spot’ een huurmachine aanbevelen die aan de wensen en eisen van de opdrachtgever voldoet. 24 Brick Lane stond adviserend bij in het conceptmatig bedenken van de functionaliteiten én begeleidde de ontwikkeling van het back-end systeem en mobiele applicatie voor Apple iOS platform.

Herkent u in één van deze cases iets dat binnen uw organisatie speelt? En/of heeft u binnen uw organisatie ook behoefte aan sales en/of digitale marketing kennis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wellicht tot spreeks!

Christian van Ekeris | oprichter 24 Brick Lane & mede-eigenaar Black Rooster*
Tel: 06-39511409
cvanekeris@24bricklane.nl

* Zusterbedrijf Black Rooster uit Arnhem is een digitaal design & development bureau op gebied van mobile & online applicaties. Mocht u naast bovengenoemde disciplines behoeften hebben aan een nieuwe professionele website, webwinkel of mobile app voor Google Android of Apple iOS platform, neemt u dan ook contact met ons op voor een kennismaking. De combinatie Black Rooster en 24 Brick Lane maken het dus mogelijk om niet alleen uw digitale wensen te realiseren, maar deze ook goed in de markt te zetten met digitale marketing.