Er zijn diverse blogs, artikelen en interviews gepubliceerd op onder meer Frankwatching, Emerce en Adformatie over onze visie op gebied van online en mobile (marketing) ontwikkelingen en innovaties.

SMID14

SMID14

Mijn meest recente sprekersrol was op de Social Media Inspiration Day 2014 in het Best Western Hotel Haarhuis in Arnhem. Het onderwerp was de hedendaagse dominante rol van ‘mobile devices’. Gedurende de dag waren er diverse bekende sprekers, onder wie Jan Willem Alphenaar, Herman Couwenbergh en Anna-Maria Giannattasio (beter bekend als @puur op Twitter). Klik hier voor meer informatie over SMID14.

Frankwatching

Frankwatching

In 2012 hadden wij met mobile bureau Black Rooster al een zeer innovatieve en onderscheidende Augmented Reality app gerealiseerd voor onze opdrachtgever. App gebruikers konden deze gebruiken om een zeer realistische 3D haard in hun kamer te projecteren. Er is internationaal veel aandacht geweest voor deze mobile app voor zowel het Apple iOS platform en het Google Android platform. Bekijk hier het hele artikel en een videofragment op Frankwatching.

Adformatie

Adformatie

Op het bekende marketingplatform Adformatie heb ik diverse blogs geschreven over onder andere QR-codes en de oudere generatie die ook massaal op iPads overgaat. Zo blogte ik eens over mijn begindagen als ondernemer: dit heeft veel reacties en exposure opgeleverd.
Klik hier om het artikel “Zo trots als een pauw, uh… haan” te bekijken op de Adformatie website.

Een ander blog ging over de oudere generatie die steeds meer van digitale media gebruik gaat maken. Ik zat eens in een wachtkamer in mijn papieren Autoweek te lezen, samen met een oudere dame die een eReader bij zich had. Klik hier om het blog te lezen op de Adformatie website.