U kunt 24 Brick Lane inschakelen als extern adviesbureau, maar eventueel ook op interim / freelance basis om uw onderneming van binnen uit te helpen.  De kennis en ervaring op het gebied van disciplines zoals digitale media (social, online en mobile) is ruim; 24 Brick Lane is betrokken geweest bij zowel jonge startups als bewezen bedrijven in de MKB sector.

24 Brick Lane kan u van dienst zijn op gebied van digitale marketing. U kunt hierbij denken aan disciplines zoals:
online marketing
mobile marketing
social (media) marketing
digital consultancy
digitale transformatie
digitale communicatie en marketing strategie
digitale concepten

Op freelance / interim basis?
Bent u op zoek naar een digital consultant / specialist, om uw organisatie van binnen uit klaar te stomen voor de digitale transformatie waar u in zit, of wil zitten? Afhankelijk van het type project, de duur en de beschikbaarheid aan onze kant, kunt u ook van onze interim / freelance mogelijkheden gebruik maken. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ervaring
In ons vakgebied moeten we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op gebied van online & mobile producten en diensten. 24 Brick Lane heeft jarenlange ervaring opgebouwd in digitale marketingdomein en beschikt over een zeer omvangrijk en interessant netwerk.

Contact
Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.

Online en mobile projecten?
De eigenaar van 24 Brick Lane is ook eigenaar van Black Rooster: een digitaal bureau dat sinds 2010 mobile apps en websites ontwerpt en ontwikkelt. Of je nou een startup bent, of werkzaam bij een corporate organisatie: Black Rooster kan je wellicht verder helpen.